کد خبر : 818
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۳
-

نان و کروناویروس

نان و کروناویروس

حرارت دادن نان فبل از مصرف استفاده از کارتخوان به جای اسکناس استفاده از کیسه های پارچه ای شخصی به گزارش شبکه خبری مردم،دکتر توحید بابازاده عضو هئیت علمی دانشکده علوم پزشکی سراب و متخصص آموزش سلامت و بهداشت گفت: نان به خودی خود نمی تواند آلوده به ویروس کرونا باشد اما عوامل مداخله گر

  • حرارت دادن نان فبل از مصرف
  • استفاده از کارتخوان به جای اسکناس
  • استفاده از کیسه های پارچه ای شخصی

به گزارش شبکه خبری مردم،دکتر توحید بابازاده عضو هئیت علمی دانشکده علوم پزشکی سراب و متخصص آموزش سلامت و بهداشت گفت: نان به خودی خود نمی تواند آلوده به ویروس کرونا باشد اما عوامل مداخله گر در پخت و توزیع آن می تواند نان را به منبعی برای ایجاد آلودگی کرونایی تبدیل کند.

این مدرس بهداشت عمومی تاکید کرد: با رعایت چند شرط شهروندان می توانند با آسودگی خیال نان مصرف کنند.

وی افزود:استفاده از وسایل محافظتی مثل گیره و دست کش توسط نانوا،همراه داشتن کیسه پارچه ای یا پلاستیکی توسط مشتری،استفاده از دستگاه کارتخوان برای واریز هزینه و از همه مهمتر توصیه می شود تا مردم قبل از مصرف برای اطمینان خاطر نان راحرارت دهند .

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.