خانم انیس علیاری
ماندگاری تجربه مزه شیر مادر در نوزادان
به گزارش شبکه اجتماعی مردم ، دکتر مهدی اقبالی متخصص کودکان و نوزادان ، ماه در مورد مزایای تغذیه با شیر مادر گفت :در یک بررسی اجمالی می توان از جنبه های اقتصادی و منافع برای مادر و نوزاد این موضوع را مورد بررسی قرار داد.
وی خاطر نشان کرد:از بعد اقتصادی با تغذیه از شیر مادر از هزینه های خانوار نسبت به تهیه شیر خشک و نیز بیماری هایی که در آینده ممکن است به دلیل مصرف شیر خشک به وجود آید کاسته می شود .
این متخصص کودکان و نوزادان به مزایا و تغذیه با شیر مادر برای مادر اشاره کرد و افزود: دوره نقاهت بعد از زایمان در مادرانی که به فرزندان خود شیر میدهند بسیار کوتاهتر از مادران دیگر است چرا که در در زمانی که مادر از شیر خود به نوزاد می دهد هورمون هایی ترشح می شود که در بهبود زودهنگام مادر بعد از زایمان موثر است.
وی همچنین کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه و تخمدان را از جمله مزایای تغذیه با شیر مادربرای مادران عنوان کرد.
دکتر اقبالی همچنین در مورد نوزادان گفت: سلولهای زنده مترشحه از شیر مادر در کاهش ابتلاء نوزادان به بیماریهای تنفسی و بیماریهای دیگر فوق العاده موثر است
وی تاکید کرد:نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می کنند کمتر به التهابات روده بزرگ مبتلا میشوند و روده تحریک پذیر در این نوع نوزادان کمتر از نوزادان مشابهی است که از شیر مادر محروم هستند، همچنین در آینده احتمال ابتلای کودکان به دیابت و چاقی و بیماریهای قلبی در افرادی که از شیر مادر تغذیه میکننددر ریسک پایین تری خواهد بود.
تجربه طعم و مزه متنوع شیر مادر برای نو زادان
دکتر اقبالی به موضوع شیرمادر از نگاه دیگری هم اشاره کرد و گفت:بی شک در نوازادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند شاهد مزه و طعم متنوع شیر به علت تغذیه مادران هستیم و این تجربه در ذهن نوازادان ماندگار بوده در حالی که شیر خشک مزه و طعم یکسانی دارد.
تهیه و تنظیم:خانم عیاری
برچسب ها :دکتراقبالی ، شیرمادر ، مردم سراب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰